• Start
  • Archief
  • Color Guard bij Excelsior! Gratis Introductieles!

Color Guard bij Excelsior! Gratis Introductieles!

R.K. Fanfarekorps Excelsior start een nieuwe sport in Noordwijk! De Color Guard!Color guard kl
Color Guard is een combinatie van spel, dans, competitie, discipline, choreografie en een flinke dosis sportiviteit. Vooral in Amerika is het een populaire sport. Een Color Guard is een showgroep die zomers als onderdeel van een muziekkorps meeloopt en vlaggen, linten en andere kleurrijke attributen op het ritme van de muziek beweegt. In het winterseizoen wordt Color Guard ook indoor beoefend met een eigen choreografie/show en leuke moderne muziek. Color Guard is voor alle leeftijden en niveaus. Het is voor meiden, maar ook voor jongens!
De Color Guard van Excelsior trainen elke dinsdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur in de gymzaal aan de Stijntjesduinstraat in Noordwijk. Wil je eens een proefles meedoen om te zien of je dit leuk vindt? Meld je dan aan op voorzitter@excelsior-noordwijk.nl of bel 06-13987569
Op dinsdag 1 december is er een open introductie-avond van 17.30 tot 19.00 uur. Vooraf aanmelden is zeer gewenst, bij 20 deelnemers is het vol! Aanmelden voor de introductie-avond kan via eerder genoemd e-mailadres en/of telefoonnummer. We hopen vele Noordwijkers, groot en klein,  te mogen verwelkomen.